A Flintstone Christmas-Part 1

The Flintstones este unul dintre cele mai pline de succes seriale de televiziune create vreodată. Inspirat din acţiuni ale serialelor anilor 1950, aşa cum ar fi The Honeymooners, The Flintstones se referă la viaţa de zi cu zi a unui "primitiv", Fred Flintstone, membru al "clasei muncitoare" din "epoca de piatră". Aventurile sale zilnice, precum şi ale familiei sale, respectiv ale vecinilor şi prietenilor lor din casa de alături, alcătuiesc structura şi substanţa serialului.

Serialul a fost prezentat în varianta originală de compania de televiziune ABC şi a durat între 1960 şi 1966. Ulterior, serialul a fost repreogramat de mai multe ori de către Screen Gems, Worldvision Enterprises, Turner Program Services şi, respectiv de Warner Bros. Television, care are actualmente dreptul de proprietate al întregii serii.

Aventura se petrece într-o "Epoca de piatră", care imită la indigo societatea americană a deceniului 1961 - 1970. Totul pare a fi făcut din piatră, inclusiv numele protagoniştilor care sunt cuvinte referitoare la piatre şi roci. Aici îşi are sălaşul Fred Flinstone (Flintstone = "Pietriş fin") care este căsătorit cu Wilma. "Câinele" lor este de fapt un dinozaur pe nume Dino. Cuplul îi are ca vecini pe Betty şi Barney Rubble {Rubble = "Pietre sfărâmate") cu care se înteleg foarte bine. Ei locuiesc în Bedrock {"Piatră de bază"). Ambele familii sunt puţin trăznite şi au diverse aventuri hazlii.
Sursa: Wikipedia

Related Posts with Thumbnails

Comanda ce desene doresti sa vezi pe blog.

Nume

E-mail *

Mesaj *